Magnussons Fastigheter i Ramsele

Västernorrlands län

Information

470408-XXXX är organisationsnummer för bolaget Magnussons Fastigheter i Ramsele. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Magnussons Fastigheter i Ramsele är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Magnussons Fastigheter i Ramsele finns i.

Magnussons Fastigheter i Ramsele har varit registrerat sedan 1984-01-09 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Magnussons Fastigheter i Ramsele så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Magnussons Fastigheter i Ramsele är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Magnussons Fastigheter i Ramsele är följande:

Vill ni komma i kontakt med Magnussons Fastigheter i Ramsele så kan ni göra det på telefon genom 0623-10719 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av garage och kontorslokaler.

Det finns olika personer som har en koppling med Magnussons Fastigheter i Ramsele och det är Magnusson, Jan Olov som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,