Landsbygds El Björn Berglund

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Landsbygds El Björn Berglund är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Landsbygds El Björn Berglund är ett av dem. Statusen för Landsbygds El Björn Berglund är att Bolaget är aktivt.

Landsbygds El Björn Berglund är ett Enskild firma och skapades 1990-06-15. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Landsbygds El Björn Berglund ska trivas.

Landsbygds El Björn Berglund är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Elektriska installationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Landsbygds El Björn Berglund är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Landsbygds El Björn Berglund och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Landsbygds El Björn Berglund så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-40333.

.

De som är på något sätt har med Landsbygds El Björn Berglund är Berglund, Björn Christer som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Landsbygds El Björn Berglund har 470417-XXXX som sitt organisationsnummer.