Helgums Husvagnar

Västernorrlands län

Information

470513-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Helgums Husvagnar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Helgums Husvagnar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Helgums Husvagnar finns i.

Helgums Husvagnar har varit registrerat sedan 1997-01-07 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Helgums Husvagnar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Helgums Husvagnar är och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Helgums Husvagnar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Helgums Husvagnar så kan ni göra det på telefon genom 0620-41111 eller genom brev på följande adress:

Återvinning av husvagnar. Försäljning av husvagnsdelar och tillbehör. Tillverkning av fiskearkar och hundkojor.

Det finns olika personer som har en koppling med Helgums Husvagnar och det är Edlund, Ulf Paul som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, Edlund, Kerstin Gunilla som är född 1948 och har titeln Prokurist,