N-E Gulins Åkeri

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och N-E Gulins Åkeri är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och N-E Gulins Åkeri är ett av dem. Statusen för N-E Gulins Åkeri är att Bolaget är aktivt.

N-E Gulins Åkeri är ett Enskild firma och skapades 1982-07-09. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som N-E Gulins Åkeri ska trivas.

N-E Gulins Åkeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Åkerirörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att N-E Gulins Åkeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är N-E Gulins Åkeri och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med N-E Gulins Åkeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0621-10557.

.

De som är på något sätt har med N-E Gulins Åkeri är Gulin, Nils Erik Jakob som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

N-E Gulins Åkeri har 470918-XXXX som sitt organisationsnummer.