Björksjöns Såg

Västernorrlands län

Information

480424-XXXX är organisationsnummer för bolaget Björksjöns Såg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björksjöns Såg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Björksjöns Såg finns i.

Björksjöns Såg har varit registrerat sedan 1997-09-03 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Björksjöns Såg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-21.

Björksjöns Såg är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Björksjöns Såg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Björksjöns Såg så kan ni göra det på telefon genom 031-3272204 eller genom brev på följande adress:

Sågning av trävaror samt tillverkning av snickeriprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Björksjöns Såg och det är Lekström, Evert Fredrik som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,