CB Innovation

Västernorrlands län

Information

CB Innovation hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där CB Innovation finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. CB Innovation tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har ej F-skatt. CB Innovation har funnits sedan och 2001-03-16 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till CB Innovation så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-51910.

Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

CB Innovation har idag 480831-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för CB Innovation

Bolaget skall bedriva innovativ verksamhet, samt utveckling och försäljning av nya produkter och idéer. Därtill tillkommer även försäljningsverksamhet av hård och mjukvaror inom det datortekniska området.

I CB Innovation så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lilliesköld, Carl-Gustaf Johan som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .