NATURNÄRA Konsthantverk och Kunskap Ulla Magnusson

Västernorrlands län

Information

NATURNÄRA Konsthantverk och Kunskap Ulla Magnusson är ett bolag som finns i Sollefteå. I NATURNÄRA Konsthantverk och Kunskap Ulla Magnusson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Magnusson, Ulla Märta som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med NATURNÄRA Konsthantverk och Kunskap Ulla Magnusson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå NATURNÄRA Konsthantverk och Kunskap Ulla Magnusson på telefon .

Tillverkning och försäljning av konsthantverk. undervisningsverksamhet, kursverksamhet och föreläsningar inom området färg och form, skyltning och exponering, hantverk, och handikapp samt rådgivning inom småföretagande. kunsultverksamhet inom ovanstående områden.

Idag är NATURNÄRA Konsthantverk och Kunskap Ulla Magnusson av bolagstypen Enskild firma.

NATURNÄRA Konsthantverk och Kunskap Ulla Magnusson är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

NATURNÄRA Konsthantverk och Kunskap Ulla Magnusson innehar ej F-skattsedel och NATURNÄRA Konsthantverk och Kunskap Ulla Magnusson är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för NATURNÄRA Konsthantverk och Kunskap Ulla Magnusson så är det följande:

NATURNÄRA Konsthantverk och Kunskap Ulla Magnusson har 481029-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.