Seppos Antik och Hantverk

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Seppos Antik och Hantverk är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Seppos Antik och Hantverk är ett av dem. Statusen för Seppos Antik och Hantverk är att Bolaget är aktivt.

Seppos Antik och Hantverk är ett Enskild firma och skapades 2001-12-05. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som Seppos Antik och Hantverk ska trivas.

Seppos Antik och Hantverk är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning och restaurering av antika och begagnade möbler och kuriosa. Restaurering av hus samt interiörsuppdrag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Seppos Antik och Hantverk är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Seppos Antik och Hantverk och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Seppos Antik och Hantverk så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-182920.

.

De som är på något sätt har med Seppos Antik och Hantverk är Mattila, Seppo Iisakki som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Seppos Antik och Hantverk har 490109-XXXX som sitt organisationsnummer.