Hågestarestaurangen

Västernorrlands län

Information

490123-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hågestarestaurangen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hågestarestaurangen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Hågestarestaurangen finns i.

Hågestarestaurangen har varit registrerat sedan 2006-06-30 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hågestarestaurangen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-08.

Hågestarestaurangen är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Hågestarestaurangen är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hågestarestaurangen så kan ni göra det på telefon genom 0620-13973 eller genom brev på följande adress:

Restaurangverksamhet riktad till externa kunder, eget kök, catering.

Det finns olika personer som har en koppling med Hågestarestaurangen och det är Lindfors, Gunnar Christer som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,