B-O SÖRLINS BUDBIL

Västernorrlands län

Information

B-O SÖRLINS BUDBIL hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där B-O SÖRLINS BUDBIL finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. B-O SÖRLINS BUDBIL tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket B-O SÖRLINS BUDBIL har haft sedan 1994-01-01. B-O SÖRLINS BUDBIL har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till B-O SÖRLINS BUDBIL så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3940802.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

B-O SÖRLINS BUDBIL har idag 490315-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för B-O SÖRLINS BUDBIL

Tidningstransporter, godstransporter samt därmed förenlig verksamhet.

I B-O SÖRLINS BUDBIL så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sörlin, Bengt Olof som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .