I-KONSULT Börje Nylund

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och I-KONSULT Börje Nylund är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och I-KONSULT Börje Nylund är ett av dem. Statusen för I-KONSULT Börje Nylund är att Bolaget är aktivt.

I-KONSULT Börje Nylund är ett Enskild firma och skapades 1990-02-26. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som I-KONSULT Börje Nylund ska trivas.

I-KONSULT Börje Nylund är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Hjälp till företag, privatpersoner, offentliga institutioner med nya ideer och produktutveckling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att I-KONSULT Börje Nylund är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är I-KONSULT Börje Nylund och det finns flera bolag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med I-KONSULT Börje Nylund så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-20169.

.

De som är på något sätt har med I-KONSULT Börje Nylund är Nylund, Rolf Börje som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

I-KONSULT Börje Nylund har 490529-XXXX som sitt organisationsnummer.