Britt-Maries Hårfin

Västernorrlands län

Information

490608-XXXX är organisationsnummer för företaget Britt-Maries Hårfin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Britt-Maries Hårfin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Britt-Maries Hårfin finns i.

Britt-Maries Hårfin har varit registrerat sedan 1981-10-30 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Britt-Maries Hårfin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Britt-Maries Hårfin är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Britt-Maries Hårfin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Britt-Maries Hårfin så kan ni göra det på telefon genom 0620-687027 eller genom brev på följande adress:

Damfrisering.

Det finns olika personer som har en koppling med Britt-Maries Hårfin och det är Björkqvist, Britt Mari som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,