LM Music Kenneth Lindholm

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och LM Music Kenneth Lindholm är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och LM Music Kenneth Lindholm är ett av dem. Statusen för LM Music Kenneth Lindholm är att Bolaget är aktivt.

LM Music Kenneth Lindholm är ett Enskild firma och skapades 2006-11-01. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som LM Music Kenneth Lindholm ska trivas.

LM Music Kenneth Lindholm är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-12. I Sollefteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Studioverksamhet samt inspelning inom musik. Konsertverksamhet. Musikutövande, samt kurser i studio- och inspelningsteknik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LM Music Kenneth Lindholm är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-12.

Idag är LM Music Kenneth Lindholm och det finns flera bolag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med LM Music Kenneth Lindholm så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3206053.

.

De som är på något sätt har med LM Music Kenneth Lindholm är Lindholm, Göte Kenneth som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

LM Music Kenneth Lindholm har 490803-XXXX som sitt organisationsnummer.