Johansson Consult & Trade

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Enskild firma som heter Johansson Consult & Trade. Det finns flera bolag som liknar Johansson Consult & Trade i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Johansson Consult & Trade är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-04-09 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 1995-09-15 så har Johansson Consult & Trade varit registrerat och sedan 2004-04-09 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Johansson Consult & Trade och det finns fler bolag som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Johansson Consult & Trade så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Johansson Consult & Trade så kan ni göra det på 0620-58310.

Konsultativ verksamhet inom ekonomi och data. Ekonomisk redovisning, undervisning inom data och tekniska ämnen, handel med datorer och därtill hörande utrustning. Import och handel med reklam- och presentartiklar. Utformning och framställning av reklammaterial i tryckt form.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Johansson, Sven Åke som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Johansson Consult & Trade har 500226-XXXX som sitt organisationsnummer.