SkandiaFauna Åke Bursell

Västernorrlands län

Information

500307-XXXX är organisationsnummer för verksamheten SkandiaFauna Åke Bursell. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SkandiaFauna Åke Bursell är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som SkandiaFauna Åke Bursell finns i.

SkandiaFauna Åke Bursell har varit registrerat sedan 1983-02-13 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SkandiaFauna Åke Bursell så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

SkandiaFauna Åke Bursell är och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för SkandiaFauna Åke Bursell är följande:

Vill ni komma i kontakt med SkandiaFauna Åke Bursell så kan ni göra det på telefon genom 070-7156171 eller genom brev på följande adress:

Zoologisk museiteknik, skinnberedning, pälsdjursuppfödning och vilthandel.

Det finns olika personer som har en koppling med SkandiaFauna Åke Bursell och det är Bursell, Tor Åke Birger som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,