Trädgårdsprydnader i Sollefteå

Västernorrlands län

Information

Trädgårdsprydnader i Sollefteå är ett av många verksamheter som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Trädgårdsprydnader i Sollefteå finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Trädgårdsprydnader i Sollefteå som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1986-10-21. Men sedan 1996-01-01 så har Trädgårdsprydnader i Sollefteå varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trädgårdsprydnader i Sollefteå så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sollefteå arbetar för att verksamheter som Trädgårdsprydnader i Sollefteå ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Trädgårdsprydnader i Sollefteå. Det finns flera verksamheter i Västernorrlands län.

Inköp och försäljning av textilier: gardintyger, alltyger, och tyger för kläder. Tyger för möbelomklädnad. Skinn. Försäljning av frigolitkulor, polyestervadd, nålar, tråd, garn, knappar och även material för möbelomklädning, såsom papp, sadelgjord, juteväv, lingarn, spik, nubb, kroll, tagel och vadd. Inköp och försäljning av trädgårdsartiklar: blommor, buskar, träd, urnor, balkonglådor, konsoller, handskar, blomkorgar, knäskydd, trädgårdsplattor, jord, täckbark samt pressenningar, gummi- o PVC-slang. Trädgårdsredskap. Försäljning av färdigsydda artiklar: gardiner, kramdjur, kuddar, dopklänningar, nåldynor, paradhanddukar, kläder och barntäcke. Inköp av containers och svetsmaterial för lagning av containers och sedan försäljning av dito. Därmed förenlig verksamhet inom varje grupp.

Firmatecknare för Trädgårdsprydnader i Sollefteå är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trädgårdsprydnader i Sollefteå och det är följande personer, Sellin, Ketty Carina som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Trädgårdsprydnader i Sollefteå är 500405-XXXX.