Nipbo Centrum

Västernorrlands län

Information

500815-XXXX är organisationsnummer för företaget Nipbo Centrum. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nipbo Centrum är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Nipbo Centrum finns i.

Nipbo Centrum har varit registrerat sedan 1995-04-12 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nipbo Centrum så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Nipbo Centrum är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Nipbo Centrum är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nipbo Centrum så kan ni göra det på telefon genom 0620-22100 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av rum, bilar och lägenheter samt därmed förenlig verksamhet samt handel med fastigheter och kapitalvaror såsom båtar, bilar och husvagnar.

Det finns olika personer som har en koppling med Nipbo Centrum och det är Svedin, Inga Maria som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,