Jannes Jakt o Vapen

Västernorrlands län

Information

Jannes Jakt o Vapen är ett av många bolag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Jannes Jakt o Vapen finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jannes Jakt o Vapen är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Jannes Jakt o Vapen som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1996-09-12. Men sedan 1996-01-01 så har Jannes Jakt o Vapen varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jannes Jakt o Vapen så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-81394.

Sollefteå arbetar för att bolag som Jannes Jakt o Vapen ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Jannes Jakt o Vapen. Det finns flera bolag i Västernorrlands län.

Handel med jakt och vapen tillbehör samt fritidsartiklar. Handel med ammunition och vapen. Vapenreparationer samt reparationer av fritidsartiklar såsom cyklar och gräsklippare.

Firmatecknare för Jannes Jakt o Vapen är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jannes Jakt o Vapen och det är följande personer, Wallin, Jan Erik som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Jannes Jakt o Vapen är 510110-XXXX.