Dave Persson Fastighetskonsult

Västernorrlands län

Information

510131-XXXX är organisationsnummer för bolaget Dave Persson Fastighetskonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dave Persson Fastighetskonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Dave Persson Fastighetskonsult finns i.

Dave Persson Fastighetskonsult har varit registrerat sedan 1996-03-04 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dave Persson Fastighetskonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Dave Persson Fastighetskonsult är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Dave Persson Fastighetskonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Dave Persson Fastighetskonsult så kan ni göra det på telefon genom 0620-21292 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsförvaltning, konsultverksamhet inom bygg- och fastighet. Uthyrning av maskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dave Persson Fastighetskonsult och det är Persson, Ivar Dave som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,