Sonias Välbefinnande

Västernorrlands län

Information

Sonias Välbefinnande hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Sonias Välbefinnande finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Sonias Välbefinnande tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. Sonias Välbefinnande har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Sonias Välbefinnande så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Sonias Välbefinnande har idag 510201-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Sonias Välbefinnande

Utföra behandlingar, som befrämjar fysisk och psykisk hälsa. Utbildningar, behandlingar, kursverksamhet och försäljning av produkter tillhörande verksamheten.

I Sonias Välbefinnande så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rohlén, Sonja Kristina som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .