Forsmo Taxi & Busstjänst

Västernorrlands län

Information

Forsmo Taxi & Busstjänst hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Forsmo Taxi & Busstjänst finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Forsmo Taxi & Busstjänst tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Forsmo Taxi & Busstjänst har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Forsmo Taxi & Busstjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0620-22029.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Forsmo Taxi & Busstjänst har idag 510410-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Forsmo Taxi & Busstjänst

Beställningstrafik för personbefordran med taxi och buss.

I Forsmo Taxi & Busstjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norström, Dan Håkan Mikael som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .