Butik Sköna Rum, Ladiesign

Västernorrlands län

Information

Design av hemsidor. Försäljning av miljövänliga och icke djurtestade hygien-rengörings och bilvårdsprodukter. Fysioterapi, laserbehandling. Kinesisk medicin, medicinsk laserbehandling, fysioterapi massage, naturliga hudvårdsprodukter, EFT- energipsykologi, reiki- healing, medial rådgivning och medial konsultation.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Butik Sköna Rum, Ladiesign vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Sollefteå så är Butik Sköna Rum, Ladiesign en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 2002-07-16 så skapades Butik Sköna Rum, Ladiesign och verksamheten är har F-skattsedel Butik Sköna Rum, Ladiesign har haft det sedan 2004-02-19.

Butik Sköna Rum, Ladiesign är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-02-19

510709-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollefteå.

Just nu är Butik Sköna Rum, Ladiesign och det finns många verksamheter som är i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Butik Sköna Rum, Ladiesign så går det att nå dem via telefon på 0612-60271 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Butik Sköna Rum, Ladiesign är Bodin, Inga Lena som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .