Blomsterrosetten

Västernorrlands län

Information

Blomsterrosetten hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Blomsterrosetten finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Blomsterrosetten tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Blomsterrosetten har haft sedan 1994-01-01. Blomsterrosetten har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Blomsterrosetten så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0623-10115.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Blomsterrosetten har idag 510910-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Blomsterrosetten

Handel med blommor.

I Blomsterrosetten så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjödin Strömkvist, Karin Irene som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .