Dan Andersson Bygg och Plåt

Västernorrlands län

Information

Dan Andersson Bygg och Plåt hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Dan Andersson Bygg och Plåt finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Dan Andersson Bygg och Plåt tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Dan Andersson Bygg och Plåt har haft sedan 2007-06-28. Dan Andersson Bygg och Plåt har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Dan Andersson Bygg och Plåt så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6385946.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Dan Andersson Bygg och Plåt har idag 511015-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Dan Andersson Bygg och Plåt

Byggverksamhet, timring, renovering av hus, plåtbeläggning, samt därmed förenlig verksamhet.

I Dan Andersson Bygg och Plåt så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Dan Lennart Tommy som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .