Anders Dahlqvist Bygg & Betong

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Anders Dahlqvist Bygg & Betong är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Anders Dahlqvist Bygg & Betong är ett av dem. Statusen för Anders Dahlqvist Bygg & Betong är att Bolaget är aktivt.

Anders Dahlqvist Bygg & Betong är ett Enskild firma och skapades 2002-03-25. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Anders Dahlqvist Bygg & Betong ska trivas.

Anders Dahlqvist Bygg & Betong är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-11. I Sollefteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Verksamhet inom bygg och betong med inriktning på vattenkraftverk och industri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anders Dahlqvist Bygg & Betong är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-11.

Idag är Anders Dahlqvist Bygg & Betong och det finns flera bolag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Anders Dahlqvist Bygg & Betong så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0623-10026.

.

De som är på något sätt har med Anders Dahlqvist Bygg & Betong är Dahlqvist, Erik Anders som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, Norlén, Maj-Lis Margareta som är född 1951 och har titeln Prokurist, .

Anders Dahlqvist Bygg & Betong har 511015-XXXX som sitt organisationsnummer.