Mikaelssons Herrfrisering

Västernorrlands län

Information

Mikaelssons Herrfrisering hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Mikaelssons Herrfrisering finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Mikaelssons Herrfrisering tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Mikaelssons Herrfrisering har haft sedan 1994-01-01. Mikaelssons Herrfrisering har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mikaelssons Herrfrisering så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0620-51945.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Mikaelssons Herrfrisering har idag 520708-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mikaelssons Herrfrisering

Herrfrisering.

I Mikaelssons Herrfrisering så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mikaelsson, Dan Mikael som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .