Kläppträ snickerier

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Kläppträ snickerier är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Kläppträ snickerier är ett av dem. Statusen för Kläppträ snickerier är att Bolaget är aktivt.

Kläppträ snickerier är ett Enskild firma och skapades 1991-09-17. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som Kläppträ snickerier ska trivas.

Kläppträ snickerier är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-03. I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tillverkning av snickerier såsom möbler, hantverk och hemslöjd.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kläppträ snickerier är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-03.

Idag är Kläppträ snickerier och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Kläppträ snickerier så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-32244.

.

De som är på något sätt har med Kläppträ snickerier är Nygård, Stig Göran som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kläppträ snickerier har 520821-XXXX som sitt organisationsnummer.