Anithas Sy och Mode

Västernorrlands län

Information

Anithas Sy och Mode hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Anithas Sy och Mode finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Anithas Sy och Mode tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Anithas Sy och Mode har haft sedan 1998-01-01. Anithas Sy och Mode har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Anithas Sy och Mode så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-50093486.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Anithas Sy och Mode har idag 520822-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Anithas Sy och Mode

Tillverkning och försäljning av kläder, sömnad samt tygförsälj- ning.

I Anithas Sy och Mode så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sagraeus, Karin Anita som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .