L M G Service och Biluthyrning

Västernorrlands län

Information

L M G Service och Biluthyrning hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där L M G Service och Biluthyrning finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. L M G Service och Biluthyrning tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. L M G Service och Biluthyrning har funnits sedan och 2005-09-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till L M G Service och Biluthyrning så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0622-10675.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

L M G Service och Biluthyrning har idag 521022-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för L M G Service och Biluthyrning

Biluthyrning och service.

I L M G Service och Biluthyrning så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Grelsson, Lars Erik Magnus som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .