Marianne's Zonterapi Relaxing

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Marianne's Zonterapi Relaxing är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Marianne's Zonterapi Relaxing är ett av dem. Statusen för Marianne's Zonterapi Relaxing är att Bolaget är aktivt.

Marianne's Zonterapi Relaxing är ett Enskild firma och skapades 2002-01-11. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Marianne's Zonterapi Relaxing ska trivas.

Marianne's Zonterapi Relaxing är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-07. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Zon-terati till privata personer samt företag även andra kropps-terapier. Floatingtank samt försäljning av vitaminer och eteriska oljor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Marianne's Zonterapi Relaxing är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-28.

Idag är Marianne's Zonterapi Relaxing och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Marianne's Zonterapi Relaxing så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-10445.

.

De som är på något sätt har med Marianne's Zonterapi Relaxing är Svensson, Eva-Mariann som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Marianne's Zonterapi Relaxing har 521210-XXXX som sitt organisationsnummer.