Peos fastighetsteknik

Västernorrlands län

Information

Peos fastighetsteknik är ett av många bolag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Peos fastighetsteknik finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Peos fastighetsteknik är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-10-18.

Peos fastighetsteknik som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2007-10-17. Men sedan 2007-11-01 så har Peos fastighetsteknik varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Peos fastighetsteknik så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3461809.

Sollefteå arbetar för att bolag som Peos fastighetsteknik ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Peos fastighetsteknik. Det finns flera bolag i Västernorrlands län.

Utföra ovk-besiktningar (ventilation) hos fastighetsägare och förvaltare. Styr o reglerproblem (värme o ventilation) hos fastighetsägare och förvaltare. Elinstallationer.

Firmatecknare för Peos fastighetsteknik är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Peos fastighetsteknik och det är följande personer, Olsson, Göran Per-Olof som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Peos fastighetsteknik är 530928-XXXX.