Salong hårfix Helgum

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Salong hårfix Helgum är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Salong hårfix Helgum är ett av dem. Statusen för Salong hårfix Helgum är att Bolaget är aktivt.

Salong hårfix Helgum är ett Enskild firma och skapades 2005-08-30. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Salong hårfix Helgum ska trivas.

Salong hårfix Helgum är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-01. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Frisöryrket, hårvård och försäljning av hårprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salong hårfix Helgum är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-01.

Idag är Salong hårfix Helgum och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Salong hårfix Helgum så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-61071.

.

De som är på något sätt har med Salong hårfix Helgum är Eriksson, Mona Lisbeth Ann-Charlotte som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Salong hårfix Helgum har 540420-XXXX som sitt organisationsnummer.