BJ Utbildning

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Enskild firma som heter BJ Utbildning. Det finns flera verksamheter som liknar BJ Utbildning i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

BJ Utbildning är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-01-20 och det finns flera verksamheter som är det i Västernorrlands län.

Sedan 1999-07-28 så har BJ Utbildning varit registrerat och sedan 2000-01-20 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är BJ Utbildning och det finns fler verksamheter som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med BJ Utbildning så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med BJ Utbildning så kan ni göra det på 0620-15896.

Utbildningsverksamhet inom jämställdhetsarbete, tjej- och kill- arbete i skolan, mobbning och mobbningsförebygande arbete, engelska för dyslektiska barn samt språkresor för ungdomar.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Brandelius Johansson, Kerstin Elisab som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

BJ Utbildning har 540803-XXXX som sitt organisationsnummer.