Donalds Transporter

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Donalds Transporter är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Donalds Transporter är ett av dem. Statusen för Donalds Transporter är att Bolaget är aktivt.

Donalds Transporter är ett Enskild firma och skapades 1995-01-20. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Donalds Transporter ska trivas.

Donalds Transporter är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Maskintransporter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Donalds Transporter är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är Donalds Transporter och det finns flera bolag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Donalds Transporter så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0623-52058.

.

De som är på något sätt har med Donalds Transporter är Sidén, Rolf Donald som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Donalds Transporter har 550425-XXXX som sitt organisationsnummer.