Affärsutveckling Finn Torell

Västernorrlands län

Information

Affärsutveckling, varumärkesutveckling, marknadsföring, spindleri, affärsanalyser, marknadsrådgivning, försäljningsutveckling, lego- och uppdragsförsäljning, mäkleriverksamhet, projektledning, utredningar, utvärderingar, projektdrift, samordningsuppdrag, import, export och förlag. Importkonsult för andra företag med mindre erfarenhet av att finna varor utomlands.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Affärsutveckling Finn Torell vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Sollefteå så är Affärsutveckling Finn Torell en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 1982-03-12 så skapades Affärsutveckling Finn Torell och verksamheten är har F-skattsedel Affärsutveckling Finn Torell har haft det sedan 2008-01-11.

Affärsutveckling Finn Torell är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-01-11

550521-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollefteå.

Just nu är Affärsutveckling Finn Torell och det finns många verksamheter som är i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Affärsutveckling Finn Torell så går det att nå dem via telefon på 070-2671850 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Affärsutveckling Finn Torell är Torell, Finn Bue som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .