Bemo Svets

Västernorrlands län

Information

550824-XXXX är organisationsnummer för företaget Bemo Svets. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bemo Svets är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Bemo Svets finns i.

Bemo Svets har varit registrerat sedan 1999-11-25 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bemo Svets så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-01.

Bemo Svets är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Bemo Svets är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bemo Svets så kan ni göra det på telefon genom 0622-10159 eller genom brev på följande adress:

Svets- och montagearbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Bemo Svets och det är Molén, Bror Bertil som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,