B. Hellströms Svets o montage

Västernorrlands län

Information

551210-XXXX är organisationsnummer för bolaget B. Hellströms Svets o montage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B. Hellströms Svets o montage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som B. Hellströms Svets o montage finns i.

B. Hellströms Svets o montage har varit registrerat sedan 2002-06-07 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för B. Hellströms Svets o montage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

B. Hellströms Svets o montage är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för B. Hellströms Svets o montage är följande:

Vill ni komma i kontakt med B. Hellströms Svets o montage så kan ni göra det på telefon genom 0620-17778 eller genom brev på följande adress:

Entreprenad mot tung industri. Reparationer och nykonstruktioner av sågverk och massa maskiner samt underhåll av dito.

Det finns olika personer som har en koppling med B. Hellströms Svets o montage och det är Hellström, Bengt Erland Manfred som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,