Sollefteåforsens Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Sollefteåforsens Aktiebolag är ett bolag som finns i Sollefteå. I Sollefteåforsens Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Gun Karin Kristina som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Wängdahl, Mats Erik som är född 1954 och har titeln VD, Lassen, Karin Elisabet som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bodin, Nils Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Olof Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Nils Åke Sigfrid som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotWängdahl, Mats Erik som är född 1954 och har titeln Suppleant, Blomqvist, Bengt Allan som är född 1960 och har titeln Suppleant, Molin, Lars Åke som är född 1945 och har titeln SuppleantSjölund, Eric Mikael som är född 1970 och har titeln SuppleantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorPettersson, Lars Anders som är född 1956 och har titeln HuvudansvarigrevisorFalkerby, Nils Bertil som är född 1942 och har titeln LekmannarevisorÅgren, Leif Lennart som är född 1947 och har titeln Lekmannarevisorssuppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Sollefteåforsens Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sollefteåforsens Aktiebolag på telefon 060-196700.

Bolaget skall förvärva och utbygga fallsträckan i Sollefteåforsen m.fl. forsar i Ångermanälven, samt driva kraftverk därstädes för att alstra och försälja elektrisk kraft.

Idag är Sollefteåforsens Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sollefteåforsens Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sollefteåforsens Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sollefteåforsens Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sollefteåforsens Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lassen, Karin Elisabet -Wängdahl, Mats Erik Firman tecknas i förening av -Andersson, Gun Karin Kristina -Norman, Nils Åke Sigfrid

Sollefteåforsens Aktiebolag har 556020-1831 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.