Widengrens Radio och Elektro-Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall driva handel med gramofonskivor, radio, TV och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Widengrens Radio och Elektro-Mekaniska Verkstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är Widengrens Radio och Elektro-Mekaniska Verkstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 1944-03-20 så skapades Widengrens Radio och Elektro-Mekaniska Verkstad Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Widengrens Radio och Elektro-Mekaniska Verkstad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Widengrens Radio och Elektro-Mekaniska Verkstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556043-5504 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollefteå.

Just nu är Widengrens Radio och Elektro-Mekaniska Verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Widengrens Radio och Elektro-Mekaniska Verkstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0620-10681 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Widengrens Radio och Elektro-Mekaniska Verkstad Aktiebolag är Stolt, Bengt Patrik som är född 1982 och har titeln VD, Stolt, Bengt Patrik som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bengt Arne som är född 1952 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor, .