Aktiebolaget Yngve Borghs Bilskola

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva trafikundervisning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Yngve Borghs Bilskola vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är Aktiebolaget Yngve Borghs Bilskola en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 1947-10-01 så skapades Aktiebolaget Yngve Borghs Bilskola och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Yngve Borghs Bilskola har haft det sedan 1997-01-01.

Aktiebolaget Yngve Borghs Bilskola är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556050-8110 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollefteå.

Just nu är Aktiebolaget Yngve Borghs Bilskola Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Yngve Borghs Bilskola så går det att nå dem via telefon på 0620-51633 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Yngve Borghs Bilskola är Borgh, Per Torsten Lennart som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgh, Tua Cecilia som är född 1961 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .