Nipoptik Sollefteå AB

Västernorrlands län

Information

Nipoptik Sollefteå AB är ett av många bolag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Nipoptik Sollefteå AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nipoptik Sollefteå AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Nipoptik Sollefteå AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1955-04-01. Men sedan 1980-01-01 så har Nipoptik Sollefteå AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Centrumplan 7, 881 31, Sollefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nipoptik Sollefteå AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-17575.

Sollefteå arbetar för att bolag som Nipoptik Sollefteå AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nipoptik Sollefteå AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västernorrlands län.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva handel med ur, optik, utföra synvårdsundersökningar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nipoptik Sollefteå AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nipoptik Sollefteå AB och det är följande personer, Drömer, Bengt Johan Pontus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Drömer, Sara Pernilla som är född 1967 och har titeln Suppleant, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisor, Per Rydberg Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nipoptik Sollefteå AB är 556061-1112.