REDOVISNINGSKONSULT A. GUTEBO Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

REDOVISNINGSKONSULT A. GUTEBO Aktiebolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där REDOVISNINGSKONSULT A. GUTEBO Aktiebolag finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. REDOVISNINGSKONSULT A. GUTEBO Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket REDOVISNINGSKONSULT A. GUTEBO Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. REDOVISNINGSKONSULT A. GUTEBO Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till REDOVISNINGSKONSULT A. GUTEBO Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Djupöv. 25 B, 881 31, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-10270.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är REDOVISNINGSKONSULT A. GUTEBO Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

REDOVISNINGSKONSULT A. GUTEBO Aktiebolag har idag 556063-5491 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för REDOVISNINGSKONSULT A. GUTEBO Aktiebolag

Bolaget skall bedriva uppdragsverksamhet inom området företagsekonomisk redovisning.

I REDOVISNINGSKONSULT A. GUTEBO Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gutebo, Anita Sylvia som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Gutebo, Knut Arne som är född 1936 och har titeln Suppleant, Oldenvi, Nils Sivert som är född 1940 och har titeln Revisor, Revidere Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .