Bergs Guld, Ur och Optik Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556070-5294 är organisationsnummer för företaget Bergs Guld, Ur och Optik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bergs Guld, Ur och Optik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Bergs Guld, Ur och Optik Aktiebolag finns i.

Bergs Guld, Ur och Optik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1959-12-21 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bergs Guld, Ur och Optik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Bergs Guld, Ur och Optik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bergs Guld, Ur och Optik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna -externa firmatecknaren

Vill ni komma i kontakt med Bergs Guld, Ur och Optik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0620-10378 eller genom brev på följande adress:
Storg. 58, 881 30, Sollefteå

Bolaget skall driva ur- och guldsmedsaffär med försäljning och reparationer av guldsmedsvaror jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bergs Guld, Ur och Optik Aktiebolag och det är Lodin, Anna Birgitta som är född 1946 och har titeln Extern firmatecknare, Carlsén, Dan Eric som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsén, Monika Margareta som är född 1931 och har titeln Suppleant, Carlsén, Per Rune som är född 1960 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Erik Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor