Moflo Kapitalförvaltning AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva kapitalförvaltning och därmed jämförlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Moflo Kapitalförvaltning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är Moflo Kapitalförvaltning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 1962-09-17 så skapades Moflo Kapitalförvaltning AB och bolaget är har F-skattsedel Moflo Kapitalförvaltning AB har haft det sedan 1994-01-01.

556084-2527 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollefteå.

Just nu är Moflo Kapitalförvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Moflo Kapitalförvaltning AB så går det att nå dem via telefon på 0620-20366 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Moflo Kapitalförvaltning AB är Eriksson, Erik Viktor som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kent Erik Mickael som är född 1958 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars Olof Tord som är född 1943 och har titeln Revisor, Lars Eklund Revision AB som är född och har titeln Revisor, .