Göran Jakobsson Hästtransport Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Göran Jakobsson Hästtransport Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Göran Jakobsson Hästtransport Aktiebolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Göran Jakobsson Hästtransport Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Göran Jakobsson Hästtransport Aktiebolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1963-12-30. Men sedan 1980-01-01 så har Göran Jakobsson Hästtransport Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tjäll 7133, 881 93, Sollefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Göran Jakobsson Hästtransport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-24000.

Sollefteå arbetar för att bolag som Göran Jakobsson Hästtransport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Göran Jakobsson Hästtransport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västernorrlands län.

Bolaget skall utföra transporter av djur och förnödenheter, uppfödning, tävling och handel med hästar, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Göran Jakobsson Hästtransport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jakobsson, Frans Göran.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Göran Jakobsson Hästtransport Aktiebolag och det är följande personer, Jakobsson, Frans Göran som är född 1937 och har titeln VD, Jakobsson, Frans Göran som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Björn-Erik Tobias som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Lars Göran Fredrik som är född 1969 och har titeln Suppleant, Eriksson, Kent Thomas Rainer som är född 1948 och har titeln Revisor, Kent Eriksson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Göran Jakobsson Hästtransport Aktiebolag är 556090-6777.