Holmbergs Sport Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Holmbergs Sport Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Holmbergs Sport Aktiebolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Holmbergs Sport Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Holmbergs Sport Aktiebolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1964-12-02. Men sedan 1980-01-01 så har Holmbergs Sport Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Storg. 57, 881 30, Sollefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Holmbergs Sport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-10630.

Sollefteå arbetar för att bolag som Holmbergs Sport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Holmbergs Sport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västernorrlands län.

Bolaget skall driva handelsrörelse inom branscherna för radio och TV samt cyklar och sportartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Holmbergs Sport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Holmbergs Sport Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Iwan Ulrik Alex. Iwansson som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Britt Ingegerd som är född 1949 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Holmbergs Sport Aktiebolag är 556095-3977.