Brorssons Åkeri Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Brorssons Åkeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Brorssons Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Brorssons Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Brorssons Åkeri Aktiebolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1965-12-01. Men sedan 1980-01-01 så har Brorssons Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Strömsundsv., 880 40, Ramsele. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Brorssons Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0623-10450.

Sollefteå arbetar för att företag som Brorssons Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Brorssons Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västernorrlands län.

Bolaget skall driva åkerirörelse samt entreprenadverksamhet inom schakt- och vägbyggnadsbranscherna ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Brorssons Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Brorssons Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Brorsson, Bernt Torbjörn som är född 1933 och har titeln VD, Brorsson, Bernt Torbjörn som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Brorsson, Jan Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nordin, Karl Sylve som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Brorsson, Knut Lars Fredrik som är född 1935 och har titeln Suppleant, Brorsson, Lars Christer som är född 1968 och har titeln Suppleant.Sundin, Hans Anders som är född 1968 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Brorssons Åkeri Aktiebolag är 556101-0306.