Själanders Åkeri Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Själanders Åkeri Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sollefteå här finns det många olika Aktiebolag. Själanders Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sollefteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Själanders Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556105-7406.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0622-10700 alternativt besöka eller skicka post till Själanders Åkeri Aktiebolag på följande adress Storg. 41, 880 30, Näsåker.

Själanders Åkeri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Själanders Åkeri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Själander, Nils Bertil som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Själander, Britt Inga-Lill som är född 1956 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva transport- och entreprenadrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.