Upplevelsecentrum i Graninge Bruk Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556106-8833 är organisationsnummer för företaget Upplevelsecentrum i Graninge Bruk Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Upplevelsecentrum i Graninge Bruk Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Upplevelsecentrum i Graninge Bruk Aktiebolag finns i.

Upplevelsecentrum i Graninge Bruk Aktiebolag har varit registrerat sedan 1966-11-17 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Upplevelsecentrum i Graninge Bruk Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-03.

Upplevelsecentrum i Graninge Bruk Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Upplevelsecentrum i Graninge Bruk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Upplevelsecentrum i Graninge Bruk Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6886583 eller genom brev på följande adress:
NORRTULLSGATAN 12, 803 25, Gävle

Bolaget skall bedriva turistarrangemang i Graninge Bruk, underhållning samt äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Upplevelsecentrum i Graninge Bruk Aktiebolag och det är Jonsson, Alf Rune Evald som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Gerd Hildegard som är född 1926 och har titeln Suppleant, Englund, Lilly Jenny som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,