Lars Norlings Åkeri AB

Västernorrlands län

Information

Lars Norlings Åkeri AB är ett företag som finns i Sollefteå. I Lars Norlings Åkeri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norling, Lars Krister som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Norling, Åsa Kristina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Hellström, Anders Olof Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsfirma Anders Hellström som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars Norlings Åkeri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lars Norlings Åkeri AB på telefon 0620-70087.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse med huvudsak timmertransporter och idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lars Norlings Åkeri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lars Norlings Åkeri AB är ett av många företag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lars Norlings Åkeri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lars Norlings Åkeri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars Norlings Åkeri AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lars Norlings Åkeri AB har 556110-7664 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.